El restaurant Addis Abeba és un restaurant etíop situat al carrer Vallespir, al barri de Sants. Un local petit, amb bancs de fusta enlloc de cadires, amb unes taules-tamboret curioses i un ambient acollidor, conviden a entrar a la que serà una de les experiències gastronòmiques més autèntiques de Barcelona.
L’ambient és desenfadat i es prioritza l’autenticitat a la comoditat. Malgrat això, la senzillesa i l’atenció dels cambrers fan que l’estada sigui molt agradable.
Un cop asseguts i acomodats, vam demanar el que és el plat tradicional i més demandat del restaurant: els combinats. La base dels combinats és un pa típic d’Etiòpia anomenat “Ingera”, similar a la pita, al qual se li posen a sobre diferents ingredients a escollir (pollastre, formatge fresc, llenties, verdures, estofats i molts més).
La principal singularitat del lloc, i el que aporta gran part de l’autenticitat és que s’ha de menjar amb les mans. En un primer moment, és estrany, fins i tot pot resultar incòmode, però al final, quan t’endinses en l’ambient i entres en situació, la sensació és plaent.
El menjar és francament bo, molt més bo del que l’aparença deixa intuir i, el preu oscil·la entre els 15 i els 20 euros per persona.
Nosaltres us recomanem que el proveu, que us deixeu endur pels sentits i gaudiu de la cuina tradicional africana, una gastronomia tant desconeguda, però que al mig del barri de Sants, ens presenten amb una qualitat exquisida.
Restaurant Addis Abeba
c/ Vallespir, 44
www.addis-abeba.es
Puntuació: 7,5/10
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada