dimarts, 11 de febrer del 2014

Restaurant Practic


Us volem recomanar un restaurant diferent, especial. El seu nom “PRACTIC” i el seu logo fan referència a un dels llibres considerats com “la bíblia de la cuina”, que és un referent per a la majoria de cuiners.

Practic és un restaurant amagat al barri de Sants, on el seu xef, el peruà Andrés Huercaya Salazar, que va estar treballant amb Ferran Adrià durant 7 anys, prepara unes tapes clàssiques boníssimes que completa amb lleugeres influències del seu país natal.

Aquest setembre es van traslladar al carrer Tenor Masini nº20, a 5 minuts de Plaça Sants. Un local minimalista, on es camufla la senzillesa del lloc en l’acurat detall de cadascun dels seus plats.

El plat estrella: “Orella de porc cruixent”. Si us agrada el porc no us la podeu perdre. També estan molt bons els Cebiches, el Wanton fregit farcit amb porc ibèric i salsa agredolça i el Biquini de mozzarella i tòfona.

L’única crítica (si volem filar prim) serien els postres. Perquè realment els postres no són un desastre, però són senzills. En la nostra opinió, no fan honor al que has menjat prèviament. Als que ens agrada endolcir-nos ens deixen una mica insulsos, amb ganes de més. Malgrat això, heu de provar-ho!





Desitgem que us agradi!

Restaurant Practic
c/ Tenor Masini nº20


Puntuació: 4,5/5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada