dijous, 20 de febrer del 2014

Pudding Cafè


Darrerament, la moda de la pastisseria americana i els cupcakes s’està endinsant més i més per tots els barris de Barcelona. Avui us volem recomanar una cafeteria molt curiosa i singular que hi ha al carrer Pau Claris 90: Pudding.

Pudding és un local ambientat en un conte per nens. Els colors a les parets i els bolets gegants que conviden a anar al pis de sota, deixen bocabadat tot aquell que hi  entra. Les butaques estrambòtiques, les taules totes diferents i els pastissos per tots els gustos creen un espai distingit i extravagant, agradable per fer-hi un cafè, berenar o fins i tot, fer-hi un brunch a mig matí.

És un local diferent, no només per la seva decoració, sinó també per tot el ventall d’activitats per a nens i joves que s’hi organitzen: tallers de còmics, d’urbanisme, d’òpera, cursos de xinès,  festes d’aniversari...

És més, Pudding disposa d’una zona de lectura i estudi reservada pels més petits, on els nens tenen accés a noves tecnologies com ipads (amb aplicacions educatives) i una pissarra gegant, per dibuixar, fer-hi els deures o jugar amb els amics.

En definitiva, Pudding és un lloc agradable, diferent i dolç,  fantàstic per prendre-hi un te, un cafè o qualsevol dels  boníssims pastissos que t’ofereixen. I sobretot és un espai interessant pels més petits, que poden combinar el berenar, l’estudi i les relacions amb altres nens, en un ambient totalment adaptat per ells.


Pudding cafè
c/ Pau Claris, 90
www.wepudding.com

Puntuació 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada